top of page

Яница Николова в страната на Наградите EMILI 2023 в Пловдив

Повече от вълшебно бе представянето на Яница Николова в тазгодишните награди EMILI 2023. Това е четвъртото издание на събитието, което се проведе в Пловдив. Негов основен организтор отново е Стар Нейлз – България. Тази година в състезанието участваха близо 70 професионални маникюристи от цялата страна, които представиха своите творби в шест различни категории. Над 14 000 души успяха да гласуват за своя фаворит, след което 13-членното жури връчи призовите места.

Яница Николова прикова погледите на публиката като част от пъстрото Нейл Арт шоу на Мирослава Велева – Радкова, което бе представено по време на събитието. Въпреки, че талантливата русенка не участва в състезанието, отново успя да привлече вниманието с образа на червената кралица. Идеята за пълната визия бе вдъхновена от едноименния детски роман на Луис Карол „Алиса в страната на чудесата“. И този път Яница Николова ни впечатли с безупречен стил за коса, грим, маникюр, педикюр, костюм, обувки и аксесоари.


Припомняме ви, че Яница Николова е сред обучителите от екипа на GEL.IT.UP Angels и GEL.IT.UP Bulgaria. Част е от екипа на Центъра за професионално обучение "Цветелина Тренова" гр.Русе! Носител е на редица национални и международни призове!


„Съвършенството се крие в най-малкия детайл. От дете обичам приказките, които разказват за вълшебства! Днес съм майка на две деца. Още вярвам във вълшебства и всекидневно показвам на децата си, че трябва да си достатъчно вдъхновени, за да ги видят! Благодаря на целия екип, който е до мен и ми помага в това всяка подробност да е на мястото си!“-разказва Яница Николова.


В ревюто бяха представени общо 23 визии, зад които стоят 20 екипа от различни професионалисти от цяла България. Всички те успяха да вдъхнат живот на магически герои и вълшебни образи, които повечето от нас познават от света на приказките.



13 views0 comments
bottom of page