top of page

Учебна база

Обучителен център Русе, Вардар 32

Намиращ се на улица Вардар №32, нашият образователен център в Русе е място за обучение и растеж. Ние сме посветени на осигуряването на висококачествено образование и обучение по маникюр, педикюр и ноктопластика, като гарантираме, че нашите обучаеми получават знанията и уменията, от които се нуждаят, за да се отличат в избраната от тях кариера.

 

Нашето най-съвременно оборудване и опитни инструктори създават идеална среда за лично и професионално развитие. Независимо дали искате да подобрите уменията си или да се впуснете в ново образователно пътешествие, нашият център в Русе е идеалното място да започнете.

291983582_2619056551565303_5941650821090652698_n.jpg

Обучителен център Добрич

Материално-техническата ни база в град Добрич, намираща се на булевард „3-ти март“, е важен компонент на нашето учебно заведение. С модерни съоръжения и ресурси, ние сме посветени на осигуряването на изключителна учебна среда за нашите ученици. Тук предлагаме практическо обучение и достъп до най-новите инструменти и оборудване при направата на маникюр, педикюр и ноктопластика, като гарантираме, че нашите обучаеми получават всеобхватно и практическо образование.

bottom of page