top of page

Йоана Луканова

Лектор 
GEL.IT.UP BULGARIA TEAM
ЦПО „Цветелина Тренова“

team_yoana.jpg

Йоана Луканова работи в сферата на здравеопазването. През 2009-а година завършва Медицински университет – гр. Плевен. По професия е акушерка. В продължение на няколко години грижата за децата в интензивното отделение за новородени кум УМБАЛ КАНЕВ АД я осъвършенства като професионалист. Не след дълго разбира, че именно тази любов е неизмерна. Решава да предаде наученото и да остави по частица от тази обич у всеки, който е дръзнал да тръгне по нейния път.

В момента е главен асистент във факултет „Обществено здраве и здравни грижи“ към Русенския университет „Ангел Кънчев“. Води клинична практика, упражнения и лекции на всички бъдещи акушерки. Днес Йоана Луканова е част и от екипа на ЦПО „Цветелина Тренова“.

Здравната култура е неизменна част от сферата на красотата. Сред основните акценти е прилагането на всички необходими изисквания за дезинфекция и правилна грижа както за маникюра, така за кожата, дори косата на нашите клиенти. Очаквайте съвети и препоръки за безопасни и иновативни техники и процедури.

„Не професия, а призвание! Ако човек обича работата си, то тогава той намира пътища за развитие. А правилният път винаги личи! Една професия не се практикува, тя се живее! Мисля, че основното качество на всички, които работят в сферата на красотата, трябва да е отговорност. Ако се спазват норми и правила за безопасност, висока хигиена и правилна работа с инструменти и материали, няма как да останем незабелязани.“
bottom of page