top of page

Лектор 
GEL.IT.UP BULGARIA TEAM
ЦПО „Цветелина Тренова“

viber_image_2023-03-10_09-21-49-841.jpg

Катя Асенова е експерт козметик с трета степен на професионална квалификация. В сферата на красотата е повече от 20 години. Опитът й определено е сред водещите фактори във всекидневната й работа. Категорична е, че за да си полезен на хората, които ти се доверяват, е необходим комплекс от цели, който да следваш безкомпромисно.

Катя работи основно с програми, системи и методики за подмладяване и превенция на кожата. Прилага поддържащи и възстановителни процедури както на жени, така и на мъже. Тя напомня още, че грижата за кожата не е просто суета, а лична отговорност, която всеки човек трябва да проявява редовно.

За нея развитието на технологиите и продуктовото разнообразие през годините допълнително разширява мирогледа и предлага още хоризонти за въздействие върху възможностите на конкретния специалист независимо от професията, в която израства той.

Катя притежава редица сертификати, сред които свидетелства за принос в развитието на козметичния бранш. През 2017-а година Катя Асенова е номинирана в 3 от категориите в първия по рода си конкурс в България “Beauty Oscar Afrodita”, а по-късно през месец декември печели престижната награда в категорията “Нека върнем времето назад”. С това признание русенката получи и възможността да бъде жури на следващото издание на „Beauty Oscar Afrodita” през 2018!

„Процесът на стареене не може да бъде спрян, но може да бъде овладян! Забавянето му е възможно, когато човек го осъзнае. Едва тогава той е способен да приеме грижата за кожата като част от ежедневните навици. В този случай резултатите не закъсняват. За красива и здрава кожа са нужни здравословно и балансирано хранене, прием на достатъчно вода, качествено почистване и хидратиране на кожата.“
bottom of page