top of page

Марина Йовчева

Лектор 
GEL.IT.UP BULGARIA TEAM
ЦПО „Цветелина Тренова“

279571294_1040633010179961_2261462602894653128_n.jpg

Марина е в сферата на красотата от 2014-а година в Учебен център „Интеркозметика“, филиал гр. Велико Търново. Описва професията като актуална, атрактивна и търсена! За нея лично работата е едновременно СТРАСТ, ХОБИ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО, които поддържат високо нивото на дадения професионалист! От 2021-а тя е и лектор на GEL.IT.UP BULGARIA за град Горна Оряховица!

 

През годините е част от редица надграждащи обучения и продуктови семинари, някои от които при Елена Илиева.

 

Силната страна на Марина са арт дизайните, които я вдъхновяват всеки ден. Убедена е, че всеки нов детайл е стъпка напред в осъвършенстването й като професионалист.

 

"Планирам организацията на обучения в арт посоката, но разбира се, ще отделим достатъчно внимание и на базови курсове, продуктови семинари и всякакви надграждащи практики, с които да предам знанията и уменията на всички, които избират нашия професионален път!"

 

Според Марина всеки човек, независимо от това в коя професия практикува, трябва да е на Ти с новостите, да следва развитието и иновацията на продуктите и тяхното приложение! Нужно е и да знае как да съчетае новото със собствените си техники. Само така той самият ще изпъкне и ще създаде свой собствен отпечатък на работа.

 

Надграждащите обучения за декорации с Марина Йовчева са разнообразни, пъстри и съобразени с модните тенденции! 

 

Контакти: 

Марина Йовчева

Ул. П.Р. Славейков 13

гр. Горна Оряховица 

0883 57 11 78

"Много хора се обръщат към професията маникюрист, защото мислят, че е “лесно”! Графиците са пълни, има голямо търсене, разполагаш с времето си и сам планираш докъде и как да се развиваш в професията! За съжаление, кати всяка друга работа, не всичко е така, както изглежда! Сблъскват се с действителността и разбират колко е трудно. Тук вече се намесва силата на духа и характера - дали ще се бориш или ще останеш в зоната на комфорт!
Опитът ми ме научи на търпение и постоянство. Стремеж към ясно поставена цел. Разширява мирогледа ми. Комуникативна личност съм, а професията ми дава възможност да общувам с различни хора."
bottom of page