top of page

Теодора Георгиева

Лектор 
GEL.IT.UP BULGARIA TEAM
ЦПО „Цветелина Тренова“

282252734_741917313505008_7784566082660102087_n.jpg

Теодора Георгиева е професионален маникюрист от 2009-а година. Основите на професията научава по време на базовия си курс тогава в град Варна. 

През годините надгражда знанията и уменията си от редица обучения при едни от най-популярните имена в бранша, сред които Цветелина Тренова, Татяна Гюмюшева, Дияна Спасова, Цветелина Иванова, Стела Божилова, Радостина Георгиева, Силвия Шаовчева и Анастасия Кръстева. 

През 2021-а Теодора завършва частния професионален колеж „Богоя“ в морската столица, специалност „Инструктор по маникюр и педикюр“. 

Представител и лектор на GEL.IT.UP BULGARIA за град Добрич и областта. Тя е част от семейството на марката от 2016-а година.

Освен обучения за работа с всички наши продукти, Теодора Георгиева провежда и базови такива: маникюр, педикюр, ноктопластика, работа с ел.пила както и надграждащи обучения.

Теди е собственик и на козметичното ,,Студио Бижу" в град Добрич! Убедена е, че когато човек е достатъчно вдъхновен и борбен да следва мечтите си, те неминуемо се сбъдват! 

Обучения С ТЕОДОРА ГЕОРГИЕВА:
1. Базов курс:
- маникюр
- педикюр
- изграждане с гел и акригел

2. Надграждащи обучения: 
- поддръжка на гел и акригел
- комбиниран маникюр
- вграден френски маникюр
- бързи салонни декорации

Дизайн за екстремен нокът!

Контакти:

град Добрич,

ул. „Вардар“ 31,

0896 891 761
 

"Категорична съм, че зад успеха стоят постояннство и прецизност в работата! Нужна е мотивация за надграждане, търсене на нови знания, практика и осъвършенстване в услугата. Клиентът ще бъде удовлетворен само ако получи разнообразие от умения."
bottom of page