top of page

GEL.IT.UP BY GIUP с няколко ЛЕТНИ ИЗКУШЕНИЯ през този сезон

И това лято GEL.IT.UP by Giup е до вас и вашите идеи! В следващите месеци обаче марката има за цел да ви провокира с няколко нови продуктови предложения. Освен, че ще ви вдъхновят, те ще улеснят всекидневната ви работа. Само сега ще получите и пълната доза свобода, от която се нуждаете, за да творите без граници и ограничения.


8 нови нюанса предлага GEL.IT.UP MultiMIx Synthogel (Polygel – New Shades)


Предпочитан сред изграждащите гелове за голяма част професионални маникюристи от страната и чужбина е именно GEL.IT.UP Multimix Synthogel от GIUP®! Продуктът затвърди своята челна позиция за качество и издръжливост! Освен за салонен маникюр, продуктът е приложим и в работа с екстремни форми. GEL.IT.UP Multimix Synthogel от GIUP® е комбинация от гел и акрил, което му придава силата на акрила и гъвкавостта на гела. Допълнителните осем цвята, в които може да го използвате допълват неговото съвършенство!


Припомняме, че GEL.IT.UP Multimix Synthogel от GIUP® няма миризма. За разлика от това, че гелът не е саморазливен, това означава, че създавате формата, която искате и той ще поддържа формата, без да изсъхва. Накрая върху него може да се нанесе всеки цвят Soak Off Gel Polish.


Сред хитовете това лято са и GEL.IT.UP Bling It On Flakes Декоративните люспи вече може да използвате в златни, сребърни и бронзови нюанси, които да приложите и в най-смелите си идеи.


Дизайните създавате вие, резултата оставете на GEL.IT.UP Bling It On Flakes! Очарованието е за вашите клиенти! За най-ярките отблясъци за украса и декорация се доверете на GEL.IT.UP Bling It On!


Точките остават на мода! Чисто новата серия GEL.IT.UP Spix & Spex Collection – available е тенденция, която предлага екстравагантни мотиви в комбинация с малки точки. Продуктът се предлага в 6 нови цвята, които биха задоволили и най-взискателния вкус!


Максимален блясък на топ може да получите ЕДИНСТВЕНО с GEL.IT.UP Diamond tops collection. Четири нови цвята, които може да комбинирате с всички цветове от разнообразната палитра на GEL.IT.UP By Giup! Едно предложение, на което не може да се устои!Морските детайли в летния маникюр днес са възможни и с GEL.IT.UP Patsel Nudes. Колекцията включва полупостоянни качество и голяма издръжливост. GEL.IT.UP Back to the Bases ни връща в основата на цветовете. Изключителна наситеност, плътност и издръжливост на червен, син и жълт.
В тази връзка НЕ ПРОПУСКАЙТЕ 12 нови нюанса гел лакове от GEL.IT.UP New Collection SPRING/SUMMER 2022! Изцяло неограничени възможности, с които всяка идея мигом се превръща в реалност! По-смелите решения са на ход! По-игривите цветове пък ще допринесат за изработката на изящество, финес и дори емоция върху нокътната плочка.


GEL.IT.UP от GIUP® успя да се наложи като най-надеждната компания за професионални продукти за нокти в линията дълготрайни полуперманентни цветове за гел лак. Основните им предимства са отличният цветен пигмент, интензивен блясък и лесно премахване! Гел лаковете GEL.IT.UP на GIUP® не се набръчкват, когато се втвърдят. С тях се работи лесно, тъй като не текат и са направени с подходяща технология, която предотвратява отлепването или повдигането! В допълнение, те са създадени така, че да можете да втвърдите както с UV, така и с LED лампи за втвърдяване. Всички наши продукти са произведени от висококачествени суровини и са одобрени от световната организация Leaping Bunny International като Cruelty Free. Цветовата таблица на гел лаковете GEL.IT.UP by GIUP® включва повече от 400 кода и ние непрекъснато я актуализираме, за да отговорим на всички нужди и желания на нашите клиенти!

10 views0 comments

Kommentare


bottom of page