top of page

Ани Костадинова

Лектор 
GEL.IT.UP BULGARIA TEAM
ЦПО „Цветелина Тренова“

team_ani.jpg

Ани Костадинова е професионален маникюрист от 2007-а. Изключително добре познава продуктите на GEL.IT.UP by GIUP, тъй като работи с тях от самото начало. През годините е преминала през редица обучителни срещи, които все повече надграждат наученото както на теория, така и на практика.  
 

Основното вдъхновение на Ани е редовното усъвършенстване чрез обучения, семинари и курсове. Това определено я провокира да експериментира с нови идеи и техники. Притежава квалификация в апаратния маникюр и SPA маникюр и педикюр. Работи с аерограф, което  й дава допълнителна свобода на въображението за нови и различни техники в нейл-арт маникюра. Акцент в работата й са блясъкът и допълнителните ефекти. Бъдещите й професионални планове са свързани с раздел „медицински педикюр“. Целта й е освен да разкрасява своите клиенти да прилага полезни практики в сферата на здравната грижа.

„За мен професията е изкуство! Основната ми цел и истинско предизивкателство е  да помогна на всяка жена да подчертае индивидуалността си със своя маникюр. Това е възможно!“
bottom of page